תקלטו: כדי המילה "אורגני" תופיע על אריזה של מוצר מזון, הייצרן חייב להוציא אישור פיקוח אורגני מאחת משלוש חברות פרטיות שעוסקות בזה. זה עולה לפחות 5000 בשנה, העלות כמובן מתגלגלת אל הצרכנים, וזה מייקר את המזון האורגני.

לא יותר הגיוני שמי שמוסיף חומרים לא-אורגניים (כימיים) למזון יחוייב לתייג את המוצרים של בסימוני אזהרה? למשל "מכיל חומרים שאינם מהטבע". כך יהיו פחות עלויות באורגני ועוד תמריץ לייצרנים לספק לציבור מזון איכותי יותר.
זורע פה זרע שבעוד כמה שנים ככה זה יהיה

//

מודעות פרסומת